Sponsors

Na de oproep in de Kerstvakantie om je aan te melden voor ons nieuwe project “Sporter van de maand” kwamen ontzettend veel reacties binnen.

Graag stellen we Jessica Derks voor als de allereerste, “Dirk Kuyt Foundation Sporter van de maand.”

Elke maand ondersteunen we een individuele sporter bij de aanschaf van materiaal voor zijn/haar sport. Jessica is een fanatieke en positieve doorzetter en werd door ons uitgekozen als ‘Sporter van de maand Januari’.

Na een ski-ongeluk en vele operaties is Jessica rolstoelafhankelijk. Sport is voor haar altijd al heel belangrijk geweest. Ze tennist graag en is actief voor haar rolstoeltennisvereniging Rolstoeltennis Alkmaar. Daarnaast zet ze zich met hart en ziel in voor iedereen met een beperking zowel jong als oud. Ze doet dat vanuit de gedachte waar het bij de Dirk Kuyt Foundation ook om draait: iedereen moet kunnen sporten.

Nieuwe uitdagingen gaat ze nog steeds graag aan. In juni gaat ze met het Helioheroes-team de Kaunertaler Gletscher op. Een klim van liefst 863 meter, die zich uitstrekt over een route van 21 kilometer!

De Dirk Kuyt Foundation leverde een financiële bijdrage aan de handbike, waarmee ze deze enorme uitdaging aangaat.

Jessica, veel succes bij de Handbikebattle!

Alan Kliffen

Alan Kiffen Rijwieltechniek heeft ervoor gezorgd dat mijn handbike helemaal opnieuw opgebouwd is.

Laat die Killerberg nu maar komen, aan het materieel ligt het niet.

Alan heeft passie voor het vak, je kunt met een gerust hart je handbike bij deze fietsenmaker brengen. ( www.alankliffen.nl )

Reacties gesloten.