Even voorstellen

Mijn naam is Jessica Derks 43 jaar oud, woonachtig op Wieringen.

In 2006 heb ik een ski-ongeluk gehad. Vanaf die dag staat je leven op zijn kop. Niet meer kunnen lopen en rolstoel gebonden zijn. Na 19 operaties aan mijn rechterknie heb ik in 2013 vanwege infecties en complicaties bovenbeen amputatie.

Helaas is het lopen met een prothese voor mij niet mogelijk vanwege rug- en heupbeperking hierdoor ben ik volledig rolstoel afhankelijk.

In oktober 2015 heb ik borstkanker gekregen. Door de vele chemokuren en bestralingen ben ik zowel long- als hartpatiënt geworden. Hierdoor ben ik anders in het leven gaan staan, dankbaar dat ik er nog mag zijn.

Door de vele tegenslagen met mijn gezondheid wil ik het maximale uit mezelf halen en de Kaunertaler Gletsjer gaan beklimmen. Ik ben mij terdege van bewust dat dit met mijn hart/longaandoening een hele zware beklimming zal worden maar ik ga ervoor.

In november 2018 ben ik gevraagd om deel te nemen aan de Handbike Battle in het Helioheroes team van Heliomare.

Het team bestaat uit revalidanten van Heliomare, de Helioheroes, die de uitdaginging in Tirol aan gaan; 6 bikkels, 6 begeleiders, 7 maanden trainen voor een klim van 21 km met bijna 900 hoogtemeters met stijgingspercentage van 8 tot 17%. in het prachtige gebergte van Tirol met één groot gezamenlijk doel; sterker dan ooit uit de strijd komen.

Maar dit gaat natuurlijk niet zomaar …. Uitdagingen als deze hebben hun prijs… Het aangepaste materiaal, de speciaal aangepaste handbike, het vervoer, het verblijf, de medische en technische staf.

Daarom vraag ik uw financiële steun; via deze link kunt u doneren en mocht u een donatievoorstel hebben in ruil voor bv. naamsvermelding op materiaal of kleding, neem dan persoonlijk contact met mij op, hiervoor hebben wij speciale sponsoracties in kaart gebracht.

Ik hoop van harte op uw steun te mogen rekenen namens de Helioheroes.

Jessica Derks

Reacties gesloten.