De uitdaging

Op donderdag 13 Juni 2019 ga ik in het team van (Heliomare) de Helioheroes de Handbike Battle aan.

Zo heb ik mij vorig jaar uitgedaagd om de berg de Kaunertaler Gletsjer in Oostenrijk met een handbike te bedwingen. Ik wil graag zelf ervaren wat het is om 21 km bergop te fietsen met bijna 900 hoogtemeters met stijgingspercentages van 8 tot 17% te fietsen op pure armkracht.

De handbike Battle is een uitdagende wedstrijd voor rolstoelgebruikers op de Kaunertalergletscherstrasse in Oostenrijk. Twaalf revalidatiecentra uit Nederland doen hieraan mee met een team van 6 handbikers. Daarbij doen er ook nog individuele handbikers mee. Er gaan zo’n 130 handbikers uit Nederland/Oostenrijk deze epische klim aan.

Tijdens de wedstrijd gaan onder het motto “Samen Overwinnen” diverse teams van revalidatiecentra de strijd met elkaar aan.

Je wordt uitgedaagd om je grens te verleggen en je zelfvertrouwen te vergroten en te laten zien dat mensen met een beperking ook scherpe doelen kunnen nastreven. Letterlijk door een berg te overwinnen!

Uitdagingen als deze hebben hun prijs. Het aangepaste materiaal, het vervoer, het verblijf, de medische en technische staf.

Daarom vraag ik uw financiële steun om deel te kunnen nemen aan mijn uitdaging.

Hierbij een filmpje zodat jullie een impressie krijgen van mijn uitdaging.

Reacties gesloten.