Buddy Rene

Ik ben René Hoogland 52 jaren jong uit Oudesluis. Via sportcentrum Multifit ben ik in contact gekomen met Jessica, zij had de wens uitgesproken om de Mont Ventoux te willen bedwingen met de handbike.

Om deze uitdaging met de handbike aan te gaan was Jessica op zoek naar een buddy die tijdens de voorbereidingen en de beklimming haar steun en toeverlaat kan zijn zodat ze veilig en verantwoord haar doelstelling kan waarmaken.

Zelf heb ik al enige jaren ervaring met sportieve uitdagingen voornamelijk op de Mountainbike meerdaagse tochten in de Spaanse Pyreneeën. Deze uitdagingen worden georganiseerd door de Bas van de Goor foundation onder de noemer webike2changediabetes.

Deze uitdaging samen met Jessica is voor mij een unieke uitdaging die ik een aantal jaren geleden niet had aangedurfd maar sinds ik de ervaring heb opgedaan de laatste jaren heb ik daar alle vertrouwen in. En zoals u al op de pagina van Jessica heeft kunnen lezen gaan we deze uitdaging niet alleen aan voor de sportieve uitdaging maar ook om een mooi bedrag bij elkaar te brengen voor de stichting GrootverzettegenKanker. De uiteindelijke opbrengst wordt uiteindelijk verdeeld onder het KWF ten bate van onderzoek en ons persoonlijke doel het Hospice in Schagen. Als u een bijdrage wilt doneren om onze gezamenlijke deelname te ondersteunen dan kan dat via de button op de start pagina.

Met sportieve groet,

René.

Reacties gesloten.